Selecteer een pagina

Zowat iedereen kan zich herinneren dat hij op jonge leeftijd speelde. Verschillende kleintjes speelden in verschillende technieken, maar het standaardconcept was hetzelfde. Er was zowel een huishouden als een thuiskeuken. Kleine collecties in de keuken zijn het beste om het spel te spelen en helpen kinderen om de zorg voor een huishouden te ontdekken.

Wanneer kleintjes in een huis spelen, kunnen ze zich anders voordoen als de levensstijl van een familielid bijwonen. Ze kunnen bijvoorbeeld hun speelkeuken en keuken gebruiken om het avondeten te hebben gedaan. Eén persoon kan het geloof maken om zich voor te bereiden en de verschillende anderen kunnen gemakkelijk eenmalig een paar recepten op tafel leggen. Ze kunnen ook gesprekken imiteren zoals “hoe was je tijd op kantoor, liefje?”

Kinderen bovendien net als naar supermarkt outlet. Met een speelgoedregister en wat nepfamilie-spullen, zoals een paar graanschuurdozen en -kenmerken, kunnen ze voedselwinkels spelen. Eén persoon kan de klant zijn en bepaalde eigenschappen hebben die ze moeten aanschaffen, zoals eieren of zelfs hamburgers, en daarna naar de kassier. De kassamedewerker kan eenvoudig de kosten accumuleren en een totaal berekenen waar de consument voor moet betalen. Het meeste verkoopregistratie bevat speelgeld om visa of Mastercard te gebruiken of te doen alsof.

Het is leuk voor kinderen om hun ouders en dingen die ze op tv zien te imiteren. Het bekijken van een jongerenspelhuis is slechts een van de middelen die onze experts kunnen vinden waar ze feitelijk aan zijn onderworpen, en wat ze begrijpen over het gezinsleven en ook over de planeet. Je huis spelen met je kinderen is ook een kans om al hun factoren te onderwijzen. Als je een supermarkt speelt, kun je ze allemaal gemakkelijk leren met betrekking tot het opnemen en aftrekken van de hoeveelheid geld.