Selecteer een pagina

Veel ouders kopen een box voor hun baby zodat deze hierin rustig kan spelen en slapen. Zo’n box is ideaal wanneer je de ruimte er voor hebt. Echter is de ondergrond van zo’n box vaak erg hard en niet comfortabel om op te liggen. Het is dus belangrijk om een boxkleed te kopen om in de box te leggen. Maar waar moet je op letten?

De grootte

Om te beginnen is de grootte van een boxkleed erg belangrijk. Vaak kopen mensen een te klein boxkleed en dit kan erg gevaarlijk zijn voor de baby. Wanneer je een boxkleed koopt moet je eerst de maten van de box erg goed weten. Het is vervolgens belangrijk om een kleed te kopen dat iets groter is als de bodem van de box. Op deze manier zullen de zijkanten naar binnen vouwen. Dit is belangrijk aangezien het de kans verkleint dat de baby onder het kleed komt. Een groter kleed is dus de beste oplossing.

Het materiaal

De meeste mensen kiezen voor een zachte boxkleed, want deze zijn het comfortabelst om op te spelen en slapen. Echter zijn er ook nog andere soorten boxkleden, zoals de rubberen boxkleden. Deze boxkleden hebben meer grip en zijn dus goed om dingen op te oefenen. Zo kan de baby leren staan en bewegen op deze ondergrond.

De uitstraling

Laten we nou eerlijk zijn: een box midden in de woonkamer is niet mooi. Het is dus wel handig om het zo op te sieren dat het er nog een beetje normaal uit ziet. Zo heb je op www.koeka.com enorm veel verschillende soorten boxkleden. Je kan dus helemaal zelf kiezen wat voor soort boxkleed jij in de box hebt liggen. Denk er altijd aan om er eentje extra te halen, aangezien ze regelmatig gewassen moeten worden omdat de baby er veel tijd in doorbrengt.